Comedia

Pablo Chiapella

Pablo Chiapella Cámara, també conegut com a Chape, (Albacete, nascut l’1 de desembre de 1976) és un actor valencià conegut pel seu paper d’Amador Rivas a l’exitosa sèrie La que se avecina. També va interpretar a Moncho a la darrera temporada d’ Aquí no hay quien viva .

Santiago Segura

Santiago Segura Silva (nascut el 17 de juliol de 1965 a Madrid) és un actor, guionista, director i productor espanyol de les sèries de cinema de Torrent Padre no hay más que uno” i “Padre no hay más que uno dos”.

Jose Mota

José Sánchez Mota (José Sánchez Mota, Montiel, Ciudad Real, 30 de juny de 1965 -), també conegut com José Sánchez Mota, és un humorista, actor, director i guionista espanyol. Juntament amb Juan Antonio Muñoz, va formar part del duo de comèdia Cruz y Raya des del 1989 fins al 2007. Des del 2008, ha començat la seva carrera en solitari.

Pablo Motos

Pablo Motos Burgos (nascut el 31 d’agost de 1965 a Requena, València) és un presentador de televisió, locutor de ràdio, humorista i empresari espanyol. Des del 2006 és presentador i productor del programa d’entrevistes El formiguer. També és copropietari de 7 and action amb el productor de televisió Jorge Salvador i la companyia que actualment produeix el programa El formiguer.

Yolanda Ramos

Yolanda Ramos (nascuda a Sardanyola del Vallés, 4 de setembre de 1968) és una actriu, presentadora i còmic espanyola coneguda per les seves aparicions en nombrosos espectacles d’humor, entre els quals destaca Homo Zàping (2003-2005) i també va ser nominada a un premi Goya pel seu treball a la pel·lícula Carmina i amen (2014).