Cuina

Karlos Arguiñano Urkiola és un xef basc que regenta el seu propi restaurant a Zarautz, on també treballa la seva germana xef Eva Arguiñano. Durant dues dècades, ha col·laborat en llibres de cuina per a televisió. Les seves activitats televisives l’han fet molt popular a Espanya. Karlos Arguiñano és a la teva cuina d’Antena 3 des del 2010.

Eva María Arguiñano Urquiola és xef i presentadora de televisió espanyola.

La seva especialitat són les postres i és cap de pastisser del restaurant del seu germà Karlos Arguiñano a Zarautz.

Va començar als 16 anys com a ajudant de pastisseria amb el seu germà. Després de fer diversos cursos de millora culinària, va perfeccionar la seva tècnica amb èxit, concentrant-se en la pastisseria i, posteriorment, es va convertir en director de pastisseria al restaurant del seu pare.

Ha presentat diversos programes de televisió i ha escrit llibres com Los postres de Eva Arguiñano o La cocina con fundamento.

Conegut al llarg de la seva trajectòria culinària per combinar la cuina tradicional amb altres tècniques, és un dels pioners de la cuina fusió en la gastronomia espanyola. Actualment dirigeix els restaurants Puertalsol i Omeraki a Madrid. Presentadora del canal de televisió del Grup Atresmedia, responsable de programes com a Malson en la cuina, “T’ho menjaràs?” i Xef Superior.

Als 17 anys va ingressar a l’Escola Superior d’Hostaleria i Turisme de la Casa de Camp de Madrid.

En la dècada de 1990 va treballar en les cuines de famosos restaurants de la capital, així com d’altres ciutats, com Lúculo i Ange García, Zalacaín i Benjamí Urdiain i La Recol·lecta i Betlem Laguía.

Més tard se’n va anar a Suïssa per a formar-se com a xef professional.