Música

Slide 1
Fito y Fitipaldis
Slide 2
David Bisbal
Slide 3
Bustamante
Slide 4
Melendi
Slide 5
Estopa
Slide 6
Camaron de la Isla
next arrow
previous arrow

Fito y Fitipaldis:

  • Fito & Fitipaldis és un grup musical espanyol de rock and roll creat el 1997, per Fito Cabrales. Inicialment va sorgir com un projecte que va decidir continuar després de la dissolució de la seva anterior banda. Les vendes de la banda van portar el grup a rebre el Disc de Diamant per vendre més d’un milió de discs a l’octubre del 2007.

 

Icona de Validada per la comunitat

David Bisbal:

David Bisbal Ferrer és un cantant espanyol que va aconseguir la fama a principis de la dècada dels 2000 en quedar segón finalista de la primera edició d’Operació triomf 2001. En 2016, l’agència Personality Media va elaborar un informe d’opinió pública on ell seguia obtenint un alt percentatge de popularitat entre la població espanyola sent conegut pel 97% i una valoració de 6 sobre 10

 

Icona de Validada per la comunitat
 

David Bustamante:

David Bustamante Hoyos també conegut simplement com Bustamante, és un cantautor espanyol de música pop. Les seves vendes totals s’estimen en més de dos milions de còpies.

Melendi:

Ramon Melendi Espina, conegut artísticament com a Melendi, és un cantautor i compositor espanyol de música pop i rumba. El seu senzill fins ara amb més visites a les seves plataformes és «Destinació o casualitat», una col·laboració amb el duet nord-americà Ha-Ash de 2017, el vídeo va ser rodat i gravat a Nova York, Estats Units, i cançó que va aconseguir disc de platí a Mèxic i Espanya.

 
Icona de Validada per la comunitat
 
Icona de Validada per la comunitat

Camarón de la Isla:

José Monje Cruz, conegut artísticament com a Camarón de la Isla o simplement Camarón, va ser un cantaor d’ètnia gitana espanyol considerat per molts com el millor cantaor de flamenc contemporani i una de les seves figures més importants.

Icona de Validada per la comunitat

 

 Estopa:

Estopa és un duet català de pop rock amb tocs de rumba catalana creat el 1999 pels germans David Muñoz Calvo (veu) i José Manuel Muñoz Calvo (guitarra), originaris del barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.